Szállás

Pafoszon igazán nincs hiány megfelelő szálláshelyekben. A több csillagos hotelektől kezdve, a villákon át az apartmanokig mindenki megtalálja a megfelelő szálláshelyet. Aki szereti a teljes körű ellátást annak elsősorban a hoteleket ajánljuk, ahol különböző wellness szolgáltatásokat is igénybe lehet venni pl. masszázs, szauna és egyéb különlegességek. Azok az utazók, akik szeretik a szabadságot és inkább önellátást részesítik előnyben, mindenképpen érdemes apartmant vagy villát foglalni. Az ilyen típusú szálláshelyek is magas színvonalúak Pafoszon és egész Cipruson, a legtöbbjük modernül és ízlésesen van berendezve. A Pafoszra érkező turisták legnagyobb része Kato Pafoszon vagy Coral Bay-en száll meg, de ha nem bánjuk a kis távolságot a tengerparttól, akkor megszállhatunk pl. a hangulatos ciprusi kisvárosban Peyiában is.

Hotelek Pafoszon és környékén:

Pafoszon mindenki megtalálja a számára megfelelő hotelt, hiszen a város és környéke bővelkedik a jobbnál-jobb szálláshelyekben. A következő hotelekben szállhat meg, ha Pafoszon vagy környékén üdül.

Apartmanok Pafoszon és környékén:

Pafoszon és környékén az apartmanok nagyon jól felszereltek, modern bútorok és háztartási gépek található bennük. Nagyon kedvező áron foglalhatunk akár luxusapartmant is. A következő apartmanok közül válogathat, ha Pafoszra vagy környékére látogat.