Reptéri Transzfer

Reptéri taxi és transzfer szolgáltatások Pafosz Reptérről

A Paphos reptérről is van lehetőség előre foglalni transzfer vagy taxi szolgáltatást. Tájékoztató jeleggel az előre foglalt taxi árai egyirányba:

Paphos: kb. €30
Coral Bay: kb.€40
Polis/Latchi: kb.€60
Limassol: kb. €60
Nicosia: kb. €120
Larnaca belváros: kb. €120
Ayia Napa/Protaras: kb. €160

Az előre lefoglalt taxi esetében a sofőr az érkezéskor várni fog és a kinyomtatott visszaigazolással lehet igénybe venni a szolgáltatást, amit részben vagy egészben előre fizetendő.

A másik lehetőség a transzfer (shared transfer). Itt az autót/minibuszt/buszt másokkal megosztva használjuk. Ilyenkor a busz megvár több utast is és úgy indul csak el a végállomás felé, ha már minden utas beszállt. Ezért megeshet, hogy várnunk kell az indulásra vagy éppen ránk várnak, hogy a buszhoz érkezzünk. A pafoszi reptérről limitált az ilyen szolgáltatás, többnyire Pafosz irányába közlekedik és csak a hoteleket szolgálja ki

Az előre foglalt osztott transzfer tájékoztató árai egyirányba:

Paphos: kb. €10/fő
Paphos belváros: kb. €12/fő
Coral Bay: kb. €25/fő

Paphos Reptér Taxi és Transzfer foglalás

Útban Pafosz felé a busz az utasokat a szállodájuk előtt teszi le, ezért a menetidő kb. 25-45 perc. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

Fontos megjegyezni, hogy a taxi bármilyen szállás címre elvisz, az osztott transzferrel csak szállodához tudunk utazni. Ha magánszállásra szeretne eljutni ilyen transzferrel, akkor egy közeli hotelt meg lehet adni ahol le és fel lehet majd szállni a buszról. (nem szükséges a szállodában megszállni csak a le és felszállást kell a hotel előtt megoldani)

Az előre foglaláshoz pl. a Shuttledirect szolgáltatásait tudja igénybe venni. A transzfer buszt a visszaigazolásban meghatározott találkozási pontnál kell keresni.