Repülőtér

Pafos International Airport

Paphos repülőtere (PFO) a várostól kb. 7 kilométerre található, amely az ország második legnagyobb reptere Larnaca Repülőtér után. A reptérről a sziget nyugati része nagyon jól megközelíthető, ezért a legtöbben akik Coral Bay, Pafos vagy éppen Limassolban tervezik eltölteni a nyaralásukat a pafosi reptérre érkeznek. (Hivatalos oldal)

A repülőtér megközelítése

Az A6 autópályán és a B6-os jelzésű úton majd az E603-as másodrendű úton juthatunk a terminálhoz.

Tömegközlekedés

A reptér még ha korlátozottan is, de megközelíthető tömegközlekedéssel. A Paphos Reptér és Kato Paphos Autóbuszállomás között óránként közlekednek a 612-es számú buszok a menetidő kb. 30 perc. Innen lehetőség van átszállni Coral Bay illetve Paphos város felé. A járat útvonala érinti a legtöbb szállodát a város irányába.

A sziget többi részére nem túl frekventáltan és esetenként több átszállással érhető csak el busszal. További menetrendi információk itt találhatóak.

Taxi

Taxi szolgáltatás a reptérről és a reptérre elérhető.

Autóbérlés

A legnagyobb nemzetközi kölcsönzők irodái megtalálhatóak a terminál épületében, illetve a legtöbb helyi autókölcsönző ki-és visszaszállítja az előre lefoglalt autókat. Autókölcsönzéshez árajánlatot itt tud kérni.

Térkép


View Larger Map