Pandream Hotel Apartments

Pandream Hotel Apartments Páfosz kikötőjétől csak 1,5 km-re található, de szerencsére a strand is nagyon közel van. Csak 150 métert kell sétálni és már ott is vagyunk. Önellátó szálláshely, szép úszómedencével és egy kellemes grillétteremmel

A légkondicionált apartmanok egyterűek, vagy rendelkeznek külön hálószobával. Az apartmanok nappalijában van konyhasarok és TV, valamint mindegyiknek saját erkélye és terasza van.

A medencét nagyon szép gondozott kert veszi körül. Ha kedvünk támad megfürödhetünk a pezsgőfürdőben, de szaunázhatunk is. Akik szeretik az aktív pihenést, azok sportolhatnak a teniszpályán vagy éppen a fitneszteremben.

A Meat Academy nevű étteremben megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat, de görög ételeket is, valamint ciprusi és görög borokat.

A Pandream Hotel Apartments közelében található a város  vízi vidámparkja és a minigolf pályája. A Paphos nemzetközi repülőtér pedig 15 perces autóútra fekszik a szálláshelytől. A legtöbb üzlet és étterem gyalogosan is elérhető innen. A parkolás ingyenes és az internetes hozzáférés is.