Ingatlanok Cipruson

Miért érdemes ingatlant vásárolni Pafoszon, Cipruson?

  • Ciprus kellemes éghajlattal rendelkezik, évente 340 napsütéses nappal büszkélkedhet. Jól felszerelt kék zászlós strandjain már május végétől egészen novemberig lehet strandolni, napozni vagy vizisportokat űzni.
  • A ciprusi ingatlanárak nagyon kedvezőek más európai uniós országokhoz viszonyítva. A Cipruson vásárolt ingatlanok könnyen kiadhatók és befektetésnek is kiválóak, mivel nagyon népszerű úti cél az egész Mediterránumban. Egyszobás, frekventált helyen fekvő apartmanok Pafoszon már 59 ezer eurótól vásárolhatók meg, míg egy kétszobás villa akár 175 ezer euróért már a miénk lehet.
  • A ciprusiak kedves és vendégszerető emberek, akik könnyen barátkoznak így nagyon hamar otthon érezheti magát az ember „Afrodité szülőhelyén”. Rengeteg látnivalót rejt ez a viszonylag kis területű sziget, különösen Pafosz környéke. Ezek közé tartozik Afrodité sziklája, Kato Pafosz régészeti park, Tombs of the Kings és még sorolhatnám.
  • Cipruson a bűnözés alacsony sok európai országhoz viszonyítva. A ciprusi életvitel nyugodt és nagyon kellemes kisgyermekes családoknak, de idősebbeknek is.