Pyramos Hotel – Páfosz

A családi tulajdonban lévő Pyramos Hotel Kato Páfosz szívében található, 150 méterre a strandtól, bároktól és üzletektől. Az egész hotel területén ingyenes a Wi-Fi használat és szintén ingyenes a parkolás is, ez akkor fontos, ha bérelt autóval érkezünk ide.

Minden szoba légkondicionált, LCD tv-vel felszerelt, amin foghatók a különböző műholdas csatornák. Minden szobához egy saját terasz és fürdőszoba tartozik. Kis hűtőszekrény térítés ellenében kérhető.

A hotel étterme reggeli-, ebéd- és vacsoramenüket kínál és szobaszervizt is kérhetünk. A Pyramos Hotel bárjában pedig koktélokat, borokat és harapnivalókat szolgálnak fel, lehet itt biliárdozni vagy éppen sportműsorokat is nézni. Egy modern szabadtéri kávézó is működik a hotelben.

A Pyramos Hotel előnyei közé tartozik, hogy nagyon frekventált helyen fekszik és a sziget legszebb látnivalói karnyújtásnyira vannak. Ezek közé tartozik a Tombs of the Kings és a Kato Páfosz-i  Régészeti Park. Páfosz városának festői kikötője is csak 5 perc sétára van innen.

Megjegyzés: Recepcióján egy magyar hölgy is dolgozik, aki nagyon segítőkész.